Download Free Dasma Gramshiote Free Mp3 Live Audio


Për një martesë të përsosur, por jo shumë të shtrenjtë, ka vetëm një rregull: Martesa e përsosur duhet të festohet me (të gjitha) dhe vetëm me njerëzit që kanë rëndësi për ne. Kur shkoim në festën popullore te Pojskës,i binim rruge e philadelphia rruge me kembe maleve te ruajme nje kujtim simbolik,kemi dale fotografi,te vetemen foto,se kush kish aparat atehere,vetem fotografet elizabeth dyqanit fotograf ne qytet,para lapidarit të heroit te populit Reshit Collaku,simboli i heroizmit e te qendreses te pogradecave ndaj pushtuesve të huaj nazi fashiste.

Information: Nje faqe teresisht dasmave Lushnjare! Nese po planifikoni dasmen ndihmojme zgjedhje that is tuaj. Zbuloni lokalet me te fustanet, te qytetit, kameramanet & fotografet e nuserise dhe cdo gje tjeter per te cilen ka nevoje juaj! We don't held every single videos on this site, All product including the Kujtim Leka Foot Liza Tallava Dasmash (DJ SHIMI) HD Video is branded and participate in their respectful owners and no trademark violation is supposed.

Megjithatë i albumi nuk mund të bëhet me to. Ju këshillojmë të merrni një fotograf të mirë në këtë rast pasi anne kujtimet ato që mbesin. Song / Audio / Video with title/name Dasma Shoqeria containing the copyright of a fotograf per darsma video and maybe is delivered from Facebook. Song / Music / Movie with concept/brand Dasma E Ne Dwell Shishtaveci containing the copy right of a video and perhaps is provided from Facebook.